Houten Kratten

Laat houten kratten op maat maken voor een veilig en duurzaam transport van uw producten over land, op zee en door de lucht

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor houten kratten bij Van Leyen Packaging of bel ons op telefoonnummer 036 – 5290641 voor een kostenindicatie.

Voordelen van onze houten kratten

 • In elke gewenste afmeting op maat gemaakt
 • Kratten voor een- en meermalig gebruik
 • Houten kratten met ISPM-15 certificaat
 • Voldoen aan alle eisen voor internationale export
 • Spoedleveringen mogelijk

We zijn specialist op het gebied van houten opslag- en transportproducten. Alle exportproducten beschikken over de benodigde certificeringen van de internationale export. Van Leyen Packaging maakt meer dan een miljoen exportverpakkingen per jaar en is daardoor toonaangevend in de internationale transportbranche. Met onze houten kratten bent u gegarandeerd van een veilig en schadevrij vervoer van uw producten.

Naast het op maat maken van houten kratten is het ook mogelijk om uw producten door ons te laten in- en verpakken in onze fabriek. U kunt er ook voor kiezen om alles bij u op locatie te laten verpakken door onze vakmensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze kratten zijn geschikt voor export

De Productie van onze Houten Katten

Voor de productie van onze houten kratten gebruiken we uitsluitend duurzaam en hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. Met onze grote houtvoorraad maken we de kratten in elke gewenste afmeting, met alle mogelijke diktes en variaties. Daardoor behoren zowel dichte als open kratten tot de mogelijkheden. De producten die we maken zijn geschikt voor alle manieren van export: over land, op zee en door de lucht.

 

WAAROM EEN HOUTEN KRAT?

Door een houten krat te gebruiken, weet u zeker dat uw
producten veilig en schadevrij vervoerd worden. Onze kratten zijn onder andere
geschikt voor de opslag en het transport van:

 

• Machine of onderdelen daarvan;
• Antieke spullen of kunstwerken;
• Opslag of transport van goederen;
• AGF;
• Glas- of kunststofwerken;
• Goederen die u verhuist.

MAATWERK HOUTEN KRATTEN

Van Leyen Packaging levert altijd maatwerk. U kiest zelf de gewenste afmetingen, maar ook de afwerking van kratten. De mogelijkheden waar u uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld:

 

Zwenk- of bokwielen;
Sloten;
Aluminium hoekprofielen;
Beschermingsmaterialen;
Opvul- en zekeringsmiddelen;
Vochtwerende materialen;
Schokwerende materialen;
Roestwerende materialen.

Bekijk hoe we houten kratten op maat maken

Op basis van uw wensen gaan we aan de slag om de kratten volledig op maat te maken. In onze fabriek in Almere behandelen onze specialisten het hout ook, zodat de kratten voldoen aan alle internationale eisen. Onze exportproducten zijn daardoor geschikt voor transport over de weg, op zee en door de lucht.

GELEVERDE HOUTEN KRATTEN

Van de miljoenen exportverpakkingen die we elk jaar maken bestaat een groot deel uit houten kratten. Hieronder ziet u een aantal projecten die we recent opgeleverd hebben: op maat gemaakte kratten om Budweiser biervaten in te transporteren en stapelbare houten kratten voor het transport en de opslag van producten. De biervaten hebben we op de locatie van de opdrachtgever ingepakt in de kratten.

project-vanleyen-kratten-budweiserproject-vanleyen-kratten-budweiser
houten-krattenhouten-kratten
krattenkratten

Kratten met ISPM-15 certificering

Van Leyen Packaging is ISPM-15 gecertificeerd, daardoor voldoen we aan alle internationale exporteisen op het gebied van houten verpakkingen. Dit certificaat wordt vergeven als de houten verpakkingen voldoen aan alle eisen om de risico van verspreiding van levend ongedierte te voorkomen.

Als u houten kratten wilt gebruiken voor de export buiten Europa, dan is een ISPM-15 certificering dus noodzakelijk. Geef uw doeleinden aan bij onze specialisten en we zorgen voor de benodigde certificering. Zo vervoert u uw producten altijd en overal op een veilige en verantwoorde manier.

In- en verpakken bij u op locatie

Om te voorkomen dat uw producten onnodig vervoerd worden, bieden we ook in- en verpakken op locatie aan. Na het op maat maken van de houten kratten, laden we ze op onze vrachtwagens om ze naar uw locatie te vervoeren. Vervolgens pakken we uw exportproducten in voor een veilig en efficiënt transport naar de eindbestemming. Dit doen we door heel Nederland.

Levertijd en verzending

De levertijd van onze maatwerk houten kratten bedraagt enkele dagen, inclusief productie. Op aanvraag leveren we ook met spoed. Neem contact met ons op via telefoonnummer 036 529 0641 of via e-mail info@vanleyenpackaging.nl voor meer informatie.

Overige exportproducten

Klantenservice

Heeft u vragen over onze exportproducten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Onze specialisten helpen u graag met een advies op maat.

Van Leyen Pallets & Packaging BV
Damsluisweg 85 (Industrieterrein de Vaart)
1332 EB Almere
T. 036 529 0641
E. info@vanleyenpackaging.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag een kostenindicatie van maatwerk houten kratten of direct houten kratten bestellen? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier. Vergeet niet om in het formulier aan te geven of u kratten voor export buiten Europa zoekt, zodat we de certificering kunnen regelen. 

  Uw gegevens

  Ik wil graag een offerte voor het volgende:

  Wat is de gewenste binnenmaat van de kist in mm?


  Velden met een * zijn verplicht.