Houten Kratten

Houten Kratten

Wilt u uw producten goed verpakken voor opslag, export of transport?
Van Leyen Packaging maakt houten kratten en houten kisten voor export-, opslag- en transportdoeleinden.

Met een houten krat op maat verpakt u uw producten duurzaam en veilig tijdens de opslag, export of het transport. Van Leyen Packaging BV maakt houten krattenhouten kisten en exportkisten op maat. Al onze houten kratten op maat zijn ISPM-15 gecertificeerd. De kratten zijn geschikt voor het vervoer en transport van veel verschillende producten: van grote machines tot bloembollen.

  • Houten kratten in elke gewenste maat voor eenmalig of meermalig gebruik;
  • Wij hebben geen standaardmaat houten kratten; bij elke aanvraag die we binnenkrijgen is de wens van de klant leidend;
  • Wij zijn ISPM-15 gecertificeerd, onze houten kratten voldoen aan alle internationale eisen die gesteld worden aan export;
  • Spoedlevering is bij Van Leyen Packaging mogelijk.

Van Leyen Packaging BV is dé specialist op het gebied van houten verpakkingen. Met onze exportverpakkingen bent u ervan verzekerd dat uw producten volgens internationale eisen getransporteerd kunnen worden. Wij verkopen meer dan een miljoen houten producten per jaar en zijn een betrouwbare partner. We kunnen uw producten direct in onze fabriek verpakken, maar het is ook mogelijk om de producten bij u op locatie te verpakken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via 036 529 0641.

Onze kratten zijn geschikt voor export

Productie Houten Kratten

WAAROM EEN HOUTEN KRAT?

Door een houten krat te gebruiken, weet u zeker dat uw producten op de veiligste en duurzaamste manier worden vervoerd. Onze kratten zijn onder andere geschikt voor:

• Machine of onderdelen daarvan;
• Antieke spullen of kunstwerken;
• Opslag of transport van goederen;
• AGF;
• Glas- of kunststofwerken;
• Goederen die u verhuist.

MAATWERK HOUTEN KRATTEN

Van Leyen Packaging levert altijd maatwerk. U kunt de afmetingen van uw houten krat zelf kiezen, maar heeft ook de keuze uit verschillende extra’s, zoals:

Zwenk- of bokwielen;
Sloten;
Aluminium hoekprofielen;
Beschermingsmaterialen;
Opvul- en zekeringsmiddelen;
Vochtwerende materialen;
Schokwerende materialen;
Roestwerende materialen.

GELEVERDE HOUTEN KRATTEN

WIJ ZIJN ISPM-15 GECERTIFICEERD

Al onze houten kratten en kisten voldoen aan de ISPM-15 norm. Dit houdt in dat het hout van onze producten een heat treatment heeft ondergaan. Dit is een manier om hout te beschermen tegen ongedierte. Onze houten producten zijn hierdoor gegarandeerd vrij van levend ongedierte en mogen daarom ook gebruikt worden voor de export van producten. Geef bij uw bestelling of offerteaanvraag aan dat u uw houten kratten voor exportdoeleinden wilt gebruiken, dan zorgen wij dat de kratten op de juiste wijze worden behandeld. Lees meer over de ISPM-15 norm.

 

HOUTEN KRATTEN BESTELLEN

Heeft u vragen over onze producten of wilt u direct houten kratten op maat bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren de maatwerk houten kisten met onze eigen transportdienst bij u af. Het is ook mogelijk om de kisten bij u op locatie te laten assembleren.

Een bericht sturen

Wilt u een bericht sturen? Vul dan hieronder uw gegevens in en click op verzenden. Wilt u een offerte aanvragen? Graag verwijzen wij u dan door naar de offertepagina.


Alles met een * is verplicht.