Transportkisten

Transportkisten van vurenhout, multiplex en betonplex voor veilig en schadevrij vervoer.

We maken transportkisten op maat in elke gewenste afmeting, dikte en hoeveelheid. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie van uw transportkisten.

Voordelen van onze transportkisten op maat

 • Transportkisten van vurenhout, multiplex en betonplex
 • Kisten met ISPM-15 certificering
 • Vracht beschermd en waterdicht vervoeren
 • Spoed 24-uursleveringen

Industriële verpakkingen voor transport en opslag op maat maken is de specialisatie van Van Leyen Packaging. We maken onder meer krattenhouten kisten op maat en pallets op maat, maar ook verpakkingsmaterialen van multiplex en betonplex. Met deze materialen zijn de verpakkingen lichter, waardoor u bespaart op de kosten. We beschikken over het ISPM-15 certificaat, zodat de transportkisten voldoen aan alle internationale eisen en ook geschikt zijn voor transport buiten Europa.

Transportkisten maken we op maat in onze fabriek in Almere. Daarnaast verzorgen we ook assemblage op locatie. Onze specialisten monteren de kisten dan direct bij u op locatie, waarbij we ook de te transporteren goederen veilig en zorgvuldig inpakken. Neem contact op voor meer informatie.

Wij zijn ISPM-15 gecertificeerd

Transportkisten op maat

We maken houten transportkisten op maat met duurzaam Noord-Europees vurenhout. Deze houtsoort is sterk en kwalitatief hoogwaardig om producten veilig over de hele wereld te transporteren. Op basis van uw wensen en de transportopdracht geven we advies over de geschikte kist. We verwerken de benodigde eigenschappen in de kisten, zodat ze altijd voldoen aan de gestelde eisen. Door met multiplex en betonplex te werken behoren waterbestendige kisten ook tot de mogelijkheden.

Vurenhout, multiplex en betonplex

Om goederen veilig over de weg, over zee of door de lucht te transporteren maken we transportkisten met vurenhout, multiplex en betonplex. Kies aanvullend voor een deur, deksel of losse zijwanden om de kisten helemaal passend bij uw opdracht te maken. Transportkisten maken we onder meer voor het vervoer van:

 • Machines en onderdelen
 • Meubilair
 • Antiek en schilderijen
 • Glas- en kunststofwerken

Als uw vracht kwetsbaar is, dan rusten we de binnenkant van de kisten uit met opvul- en beschermmaterialen om uw producten veilig en schadevrij te vervoeren.

Transportkisten met gewenste afwerking

Om een efficiënt exportproduct te maken, werken we de transportkisten naar wens af. Hierbij werken we volgens de ISPM-15 norm, zodat de kisten voldoen aan alle internationale exporteisen. Elke constructie is mogelijk, waaronder:

 • Transportkisten met wielen
 • Kisten met aluminium hoekprofielen
 • Schok- en roestwerende materialen
 • Vocht- en waterbestendigheid
 • Hang- en sluitwerk

Geef uw transportopdracht door en we geven u een advies op maat. Transportkisten maken we in elke afmeting, dikte en hoeveelheid. Neem contact op om de mogelijkheden met onze specialisten door te nemen.

Hoe wij de transportkist op maat maken

In onderstaande video bekijkt u hoe we de transportkisten maken.

Opgeleverde transportkisten

Transportkisten op maat maken is een van onze specialisaties. Recent hebben we bijvoorbeeld kisten van vurenhout gemaakt en behandeld volgens de ISPM-15 norm, zodat ze voldoen aan alle internationale transporteisen voor wat betreft veiligheid en kwaliteit. Daarnaast hebben we kisten van multiplex gemaakt om breekbare goederen optimaal beschermd te vervoeren.

Transportkisten met ISPM-15 certificering

Transportkisten met ISPM-15 certificering zijn wereldwijd in te zetten voor transport over de weg, over zee en door de lucht. Het certificaat geeft aan dat het vurenhout met hitte behandeld is om verspreiding van schadelijke organismen tegen te gaan: een HT-behandeling.

Geef bij uw aanvraag voor transportkisten aan of u de kisten internationaal wilt inzetten. Tijdens het productieproces behandelen we de kisten dan volgens de ISPM-15 norm, zodat ze voldoen aan alle internationale transporteisen. 

Monteren op locatie

Kies voor industrieel verpakken van transportkisten bij u op locatie om uw vracht te beschermen en niet onnodig naar onze locatie te hoeven vervoeren. We nemen de materialen mee naar uw pand en starten daar met de montage van de kisten. De vracht pakken we zorgvuldig in, zodat de goederen optimaal beschermd zijn. Als de vracht kwets- of breekbaar is nemen we opvul- en beschermmaterialen mee om de goederen extra te beveiligen.

Assemblage van transportkisten op locatie voeren we uit op elke plaats in Nederland.

Productie en levertijd van onze transportkisten

Plaats een aanvraag en we brengen een offerte uit. Neem eventueel contact op voor persoonlijk advies of een afspraak. Na uw akkoord op de offerte starten we het productieproces. De duur van het op maat maken van transportkisten is afhankelijk van de gewenste afmetingen en het aantal kisten. We hebben altijd veel vurenhout en platen op voorraad, daardoor kunnen we snel leveren. Bij spoed zijn 24-uursleveringen mogelijk. Bel naar telefoonnummer 036 529 0641 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@vanleyenpackaging.nl.

Persoonlijk advies en keuzehulp

Heeft u vragen of wilt u advies welke transportkisten het best bij uw opdracht passen? Neem dan contact op met onze specialisten voor keuzehulp. We zijn elke werkdag bereikbaar via telefoonnummer 036 529 0641 en via e-mailadres info@vanleyenpackaging.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Via onderstaand formulier vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag sturen we u zo spoedig mogelijk een kostenindicatie. Vergeet niet om aan te geven of u de kisten in wilt zetten voor transport buiten de EU, dan nemen we de ISPM-15 behandeling mee in de kosten.


  Ik wil graag een offerte voor het volgende:

  Wat is de gewenste binnenmaat van de kist in mm?