In- en verpakken op locatie

Inpakken en verpakken van goederen

Van Leyen Packaging BV verzorgt het inpakken en verpakken van goederen op locatie naast de productie van houten kisten, houten kratten en exportkisten op maat. We arrangeren het inpakken van uw machine of exportproduct op elke locatie in Nederland, zodat uw goederen veilig en efficiënt getransporteerd kunnen worden. Tevens voorkomt u met het in- en verpakken op locatie dat uw exportgoederen onnodig en onbeschermd getransporteerd worden naar ons bedrijfspand.

Elk exportproduct ingepakt

Met Van Leyen Packaging BV kiest u voor een ervaren bedrijf om al uw goederen deskundig en veilig in te pakken op locatie. Wij zijn ISPM-15 HT gecertificeerd en onze exportkisten voldoen aan de strenge nationale en internationale eisen. Het HT-behandeld verpakkingsmateriaal wordt in onze fabriek voorbereid en getransporteerd naar uw locatie. Vervolgens wordt het exportproduct volledig ingepakt en voorzien van de benodigde stempels voor export buiten de EU.

Recent hebben wij een groot project mogen uitvoeren op locatie. Hier werd een grote machine in houten kisten ingepakt en voorzien van beschermingsmaterialen. Bekijk hieronder voor de projecten op locatie. Ook interesse in een vergelijkbare verzending? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel naar 036 529 06 41.

Onze pallets zijn EPAL gecertificeerd

Diverse beschermingsmaterialen voor verpakken van goederen

Bij het inpakken en verpakken op locatie beschikken we over een breed assortiment aan beschermingsmaterialen, zodat uw goederen altijd ongeschonden de bestemming bereiken. Zo kunnen we uw verzending voorzien van materialen die het beschermen tegen corrosie, schokbelasting of beschadiging. We zorgen ervoor dat alle benodigde materialen beschikbaar zijn bij het inpakken en verpakken van uw goederen op locatie en dat de kist klaar is voor de export buiten de EU. Heeft u een ander maatwerkproduct nodig? Bekijk dan onze exportkisten op maat of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Inpakken en verpakken in houten kisten

Houten kisten zijn het meest voorkomende transportmiddel voor goederen. De gesloten verpakking biedt namelijk een volledige bescherming. Aangezien de omvang van uw machine kan variëren, wordt elke houten kist op maat gemaakt. Op die manier kan elk product zo efficiënt mogelijk worden verpakt en getransporteerd. Meer over de houten kisten

Inpakken en verpakken in houten kratten

Ook houten kratten zijn populair bij het in- en verpakken op locatie. Daarbij worden kratten worden volledig op maat geproduceerd en voorzien van het ISPM 15-keurmerk. Het exportproduct kan tevens worden voorzien van extra materiaal als sluitwerk of van aluminium hoekprofielen om het volledig beschermd te verpakken. Meer over de houten kratten