Offerte aanvragen

Wilt u een duidelijke prijsopgave ontvangen voor uw eigen op maat gemaakte houten kisten, exportkisten, luchtvrachtkisten, transportkisten, opslagkisten, palletkisten, houten kratten, pallets of ander uniek project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Hoe gedetailleerder de omschrijving van uw wensen, hoe realistischer we de offerte kunnen opstellen.

Maatwerk bij Van Leyen Packaging BV

Met maatwerk verpakkingen van Van Leyen Packaging BV bent u verzekerd van hoge kwaliteit kisten, kratten of pallets, die het vervoeren en/of opslaan van uw producten een stuk gemakkelijker en efficiënter maken. Bij Van Leyen Packaging BV profiteert u altijd van onderstaande voordelen:

  • Jarenlange ervaring en kennis van vrijwel iedere sector
  • Onze specialisten zijn zeer klantgericht
  • Met maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos
  • Inpakken en verpakken op locatie is mogelijk
  • We maken onder andere gebruik van ISPM 15 gecertificeerd hout

Vrijblijvende offerte op maat

We helpen u graag met het realiseren van de perfecte houten verpakkingen voor uw onderneming. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag. We gaan met u in gesprek om uw bedrijf, uw wensen en situatie te leren kennen. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander welke verpakkingenoplossing het geschiktst is voor het opslaan of vervoeren van uw producten. Op basis van onze kennismaking stellen we een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Gestapelde houten kratten voor transport

Offerte aanvraag


    Ik wil graag een offerte voor het volgende:

    Wat is de gewenste binnenmaat van de kist in mm?