Palletkist

Palletkist voor transport of opslag

Bent u op zoek naar een stevige kist voor transport of opslag van uw goederen? Bij Van Leyen Packaging BV produceren we allerlei soorten palletkisten speciaal voor u op maat.

Voordelen van uw aankoop

Heeft u interesse in een houten palletkist en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag

Houten kisten die ISPM 15 gecertificeerd zijn

Alle houten producten van Van Leyen Packaging zet u zonder problemen in voor internationale exportdoeleinden; de palletkisten zijn namelijk ISPM 15 gecertificeerd. Dit houdt in dat ze voldoen aan alle internationale exporteisen die opgesteld zijn door de International Plant Protection Convention (IPPC).

Waar gebruikt u een palletkist voor?

Een palletkist van hout zet u in voor diverse doeleinden. Gebruik hem als opslagkist, luchtvracht kist of exportkist. Wanneer u kiest voor een palletkist op maat, zijn de mogelijkheden oneindig. Zet hem bijvoorbeeld in als kist voor:

  • Schilderijen
  • Displays
  • Fruit en groenten
  • Meubilair
  • Machines en onderdelen

Palletkist op maat

Bent u op zoek naar een palletkist op maat? We produceren bij Van Leyen Packaging alle soorten houten kisten in onze eigen fabriek in Almere. Omdat we ze volledig aan de hand van uw wensen produceren, is het voor ons mogelijk om uw goederen direct in te pakken in de exportkist. Wilt u liever uw goederen laten inpakken op locatie? Dan is dat ook mogelijk!

In- en verpakken bij u op locatie

We begrijpen dat het niet altijd even handig is om uw goederen naar onze fabriek in Almere te brengen of dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw eigen goederen in onze palletkisten te verpakken.

We bieden daarom de mogelijkheid om uw goederen op locatie te laten in- of verpakken.

Bespreek de mogelijkheden voor een palletkist op maat

Heeft u interesse in onze houten palletkisten? Neem dan vooral contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt al binnen 24 uur een offerte op maat. Hier heeft u ook de mogelijkheid om aan te geven of uw kist met of zonder ISPM 15 norm moet zijn.


    Ik wil graag een offerte voor het volgende:

    Wat is de gewenste binnenmaat van de kist in mm?