Industriële verpakkingen

Voor een stevige bescherming van uw producten tijdens alle productiefases

Van Leyen Packaging produceert verschillende industriële verpakkingen om uw producten te beschermen, ongeacht de vorm of het formaat. We kunnen alle stevige verpakkingen op maat maken en ze zijn van de allerhoogste kwaliteit. In elke productiefase beschermen onze houten kisten, kratten en pallets uw producten. Bovendien is al het hout gecertificeerd, waardoor de verpakkingen aan alle internationale exporteisen voldoen. De meeste kisten produceren wij in onze eigen productiefaciliteit in Almere. Onze vakmensen kunnen bij u op locatie het in- en verpakken van uw producten verzorgen, waarna u de producten veilig en efficiënt transporteert. Hiermee voorkomt u het onnodig transporteren van onbeschermde producten.

Wat zijn primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen?

Een primaire verpakking is de eerste verpakking van uw product, zoals het blikje waar frisdrank in zit. De secundaire verpakking is de multiverpakking, zoals het krimpfolie dat de meerdere blikjes bij elkaar houdt. De tertiaire industriële verpakking is bijvoorbeeld de pallet waarop de producten in bulk worden vervoerd.

De kwaliteit van de tertiaire verpakking is belangrijk, omdat uw producten tijdens transport erg kwetsbaar zijn. Met de industriële verpakkingen van Van Leyen Packaging zijn uw producten in alle productiefases goed beschermd. Zo kunt u opvul– en beschermmateriaal toevoegen aan uw industriële verpakking wanneer de producten extra bescherming nodig hebben of u de producten per boot of vliegtuig verzendt.

Miljoenen industriële verpakkingen per jaar

Van Leyen Packaging produceert en verkoopt meer dan een miljoen verpakkingen per jaar. We zijn dan ook een toonaangevende producent van stevige industriële verpakkingen en zijn experts in het optimaal industrieel verpakken van uw producten. Bovendien zijn alle verpakkingen zo ontworpen dat u de ruimte voor transport efficiënt benut en dat ze eenvoudig in en uit te laden zijn. Van Leyen Packaging biedt onder andere de volgende verpakkingen aan:

Houten kisten

Houten kisten zijn ideaal om te garanderen te zijn dat uw producten ongeschonden op hun eindlocatie aankomen. Bij elke aanvraag zijn uw wensen het uitgangspunt om tot een maatwerkoplossing te komen: elk gewenste maat en afwerking voor een- of meermalig gebruik is mogelijk. We produceren de houten kisten van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout en ze zijn beschikbaar in verschillende soorten plaatmateriaal.

Houten kratten

Met onze houten kratten bent u verzekerd van een veilige en schadevrije verzending van uw producten. De kratten zijn geschikt voor alle manieren van transport: over land, zee of door de lucht. De duurzame houten kratten van Van Leyen Packaging gebruikt u een- of meermalig en worden in elk gewenste maat gemaakt. Ook de houten kratten produceren we van het hoogwaardig Noord-Europees vurenhout en we leveren zowel dichte als open kratten.

Pallets

Kunststof en houten pallets zijn ideaal voor het vervoeren van uw producten. Elke denkbare pallet produceren wij in onze productiefaciliteit in Almere. Verschillende soorten pallets zijn altijd uit voorraad leverbaar en op verzoek houden we bepaalde pallets op voorraad. Op deze manier garanderen we altijd een snelle levering. Ook gebruikte pallets leveren we direct, waarbij we de specificaties en kwaliteit streng in het oog houden.

Persoonlijk advies

Van Leyen Packaging biedt voor elke uitdaging een maatwerkoplossing. Wilt u meer weten over industriële verpakkingen? U kunt ons bellen als u direct meer informatie wenst over onze industriële verpakkingen op maat. U kunt ook een offerte aanvragen en dan nemen wij binnen één dag contact met u op.

    Uw gegevens

    Ik wil graag een offerte voor het volgende:

    Wat is de gewenste binnenmaat van de kist in mm?


    Velden met een * zijn verplicht.