Industriële verpakkingen

Stevige bescherming voor uw producten

Van Leyen Packaging produceert verschillende industriële verpakkingen die uw producten beschermen, in elke gewenste maat. We maken alle houten verpakkingen op maat en ze zijn altijd van de allerhoogste kwaliteit. Kies uit houten kisten en kratten om uw producten in te verpakken. Bij Van Leyen Packaging geniet u de volgende voordelen:

Meer weten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

Industriële verpakkingen van Van Leyen Packaging

Van Leyen Packaging produceert en verkoopt meer dan een miljoen verpakkingen per jaar. We zijn dan ook een toonaangevende producent van stevige, industriële verpakkingen en zijn experts in het optimaal industrieel verpakken van uw producten. Bovendien zijn alle verpakkingen zo ontworpen dat u de ruimte voor transport efficiënt benut en dat de producten eenvoudig in en uit te laden zijn. Van Leyen Packaging biedt onder andere de volgende industriële verpakkingen aan:

Houten kisten

Houten kisten zijn ideaal om er zeker van te zijn dat uw goederen ongeschonden op hun eindlocatie aankomen. Bij elke aanvraag zijn uw wensen het uitgangspunt voor een maatwerkoplossing: elke gewenste maat en afwerking voor een- of meermalig gebruik is mogelijk. We produceren de houten kisten van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout.

Houten kratten

Met onze houten kratten bent u verzekerd van een veilige en schadevrije verzending van uw producten. De kratten zijn geschikt voor alle manieren van transport: over land, ter zee of door de lucht. De duurzame houten kratten van Van Leyen Packaging gebruikt u een- of meermalig en maken we in elke gewenste maat. Ook de houten kratten produceren we van het hoogwaardig Noord-Europees vurenhout en we leveren zowel dichte als open kratten.

Pallets

Kunststof- en houten pallets zijn ideaal voor het vervoeren van uw producten. Elke denkbare pallet produceren we in onze productiefaciliteit in Almere. Verschillende soorten pallets zijn altijd uit voorraad leverbaar en op verzoek houden we bepaalde pallets op voorraad. Op deze manier garanderen we altijd een snelle levering. Ook gebruikte pallets leveren we direct, waarbij we de specificaties en kwaliteit streng in de gaten houden.

Industriële verpakkingen van de hoogste kwaliteit       

Al het hout waarmee we werken is gecertificeerd, zodat de verpakkingen aan alle internationale exporteisen voldoen. De meeste kisten produceren we in onze eigen fabriek in Almere. Onze vakmensen kunnen bij u op locatie het in- en verpakken van uw goederen verzorgen, waarna u de producten veilig en efficiënt transporteert. Hiermee voorkomt u het onnodig transporteren van onbeschermde producten.

Primaire, secundaire en tertiaire industriële verpakkingen

Een primaire verpakking is de eerste verpakking van uw product, zoals het blikje waar frisdrank in zit. De secundaire verpakking is de multiverpakking, zoals het krimpfolie dat de meerdere blikjes bij elkaar houdt. Een tertiaire industriële verpakking is bijvoorbeeld de pallet waarop producten in bulk worden vervoerd.

De kwaliteit van tertiaire industriële verpakkingen is belangrijk, omdat uw producten tijdens transport erg kwetsbaar zijn. Zo voegt u desgewenst opvul– en beschermmateriaal toe aan uw industriële verpakking als de producten extra bescherming nodig hebben of u de producten per boot of vliegtuig verzendt.

Persoonlijk advies

Van Leyen Packaging biedt voor elke uitdaging een maatwerkoplossing. Wilt u meer weten over industriële verpakkingen? U kunt ons bellen voor meer informatie over onze industriële verpakkingen op maat of vraag direct een offerte aan. We nemen binnen één dag contact met u op.


    Ik wil graag een offerte voor het volgende:

    Wat is de gewenste binnenmaat van de kist in mm?