Opslagkisten

Opslagkisten van hout, multiplex en betonplex om goederen veilig en gecontroleerd op te slaan

Elke opslagkist maken we volledig op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsindicatie.

Voordelen van onze opslagkisten

 • Elke afmeting en hoeveelheid mogelijk
 • Kisten van hout, multiplex en betonplex
 • Voor binnen- en buitenopslag
 • Opslagkisten met ISPM-15 certificering
 • Spoedleveringen binnen 24 uur

Maatwerk kisten, kratten, pallets en vlonders zijn het handelsmerk van Van Leyen Packaging. We zijn toonaangevend in de transportbranche door alle houten verpakkingen in elke gewenste afmetingen te maken. We zijn gecertificeerd en behandelen alle verpakkingsmaterialen volgens ISPM-15 norm, zodat ze ook geschikt voor export buiten Europa. Met onze opslagkisten slaat u goederen veilig en droog op, waardoor ze schadevrij te bewaren zijn.

Opslagkisten maken we kant-en-klaar in onze fabriek, maar het is ook mogelijk om de kisten bij u op locatie te laten assembleren. Onze vakmensen pakken uw goederen dan direct in voor een zorgvuldige, gecontroleerde opslag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn ISPM-15 gecertificeerd

Houten opslagkist op maat laten maken

Voor de productie van onze opslagkisten gebruiken we voornamelijk Noord-Europees vurenhout. Dit hout is kwalitatief zeer hoogwaardig om een duurzame opslag mogelijk te maken. Daarnaast zijn andere materialen op aanvraag ook mogelijk. We werken veel met betonplex en multiplex. Op deze materialen is een toplaag aangebracht, waardoor het hout harder en waterdicht is. Opslagkisten van betonplex zijn daardoor ook geschikt voor buitenopslag. 

Opslagkisten voor binnen en buiten

Opslagkisten zijn geschikt om vrijwel alle goederen in op te slaan. Door de kwaliteit van vurenhout, multiplex en betonplex staan alle producten er veilig in, zowel voor enkele dagen als voor meerdere jaren. We maken de kisten veel voor onder meer de volgende goederen:

 • Machines en onderdelen
 • Antiek en schilderijen
 • Glas- en kunststofwerken
 • Meubilair
 • Groente en fruit

Kist naar wens samenstellen

Geef aan hoe u de opslagkisten wilt laten afwerken en onze vakmensen zorgen er voor dat de kisten alle gewenste functionaliteiten bevatten, zoals:

 • Verrijdbare kisten met wielen
 • Beveiligde kisten met sloten
 • Beschermde kisten met hoekprofielen

Goederen en producten beschermt u optimaal met onze opvulmaterialen en vocht-, schok- en roestwerende materialen. Neem contact op om uw wensen door te geven.

Productieproces in beeld gebracht

In onderstaande video laten we zien hoe de productie van opslagkisten plaatsvindt. Houten kisten bewerken we volgens de ISPM-15 norm, zodat alles voldoet aan de internationale eisen voor transport. Daarnaast zijn multiplex en betonplex kisten mogelijk voor meer stevigheid of waterdichtheid.

Projecten met opslagkisten

Al jarenlang realiseren we maatwerkprojecten met opslagkisten. We werken volgens alle eisen die gesteld zijn in de ISPM-15 norm. Dat geeft u de garantie op kisten die voldoen aan de strengste internationale veiligheids- en kwaliteitseisen.

Recent hebben we een project opgeleverd waarbij we 500 opslagkisten van betonplex en multiplex hebben gemaakt en op locatie hebben geassembleerd. 

ISPM-15 certificaat

Van Leyen Packaging beschikt over het ISPM-15 certificaat, waardoor we voldoen aan alle normen die opgesteld zijn door de International Plant Protection Convention. We behandelen het hout volgens de eisen van deze normering, onder meer met warmte om de verspreiding van schadelijke organismen te voorkomen. De kisten zijn daardoor geschikt om in te zetten voor exportdoeleinden over de hele wereld.

Geef bij uw offerteaanvraag aan of u de kisten ook in wilt zetten voor de export, dan zorgen wij voor de vereiste certificering.

Assemblage op locatie

Verzeker uw goederen van een veilige en gecontroleerde opslag door onze specialisten de producten bij u op locatie te laten assembleren. Met assemblage op locatie hoeven uw goederen bovendien niet onnodig naar onze fabriek vervoerd te worden. Indien nodig brengen we beschermende materialen mee om uw goederen veilig en efficiënt te verpakken en op te slaan. We hebben onder meer corrosie- en vochtwerende materialen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van assemblage op locatie.

Binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag

Productieproces en levering

Na akkoord op de offerte starten we het productieproces. Normaliter bedraagt het traject enkele dagen, maar de levertijd is afhankelijk van het aantal kisten en de afmetingen. Op aanvraag zijn spoedleveringen binnen 24 uur mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over de levertijden. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 036 529 0641 en via e-mailadres info@vanleyenpackaging.nl.

Overige houten verpakkingen

Meer informatie en advies

De klantenservice is elke werkdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 036 529 0641 en via e-mailadres info@vanleyenpackaging.nl. Neem contact op bij vragen of voor keuzehulp en advies.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat met kostenindicatie. In het formulier kunt ook aangeven of de kisten over de vereiste ISPM-15 certificering moet beschikken.

  Uw gegevens

  Ik wil graag een offerte voor het volgende:

  Wat is de gewenste binnenmaat van de kist in mm?


  Velden met een * zijn verplicht.