Opslagkisten

Opslagkisten van hout, multiplex en betonplex

Elke opslagkist maken we volledig op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsindicatie.

Voordelen van onze opslagkisten

 • Elke afmeting en hoeveelheid mogelijk
 • Kisten van hout, multiplex en betonplex
 • Opslagkisten met ISPM-15 certificering
 • Spoedleveringen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

Maatwerk kistenkrattenpallets en vlonders zijn het handelsmerk van Leyen Packaging. We zijn toonaangevend in de transportbranche door alle houten verpakkingen in elke gewenste afmetingen te maken. We zijn gecertificeerd en leveren alle verpakkingsmaterialen volgens ISPM-15 norm, zodat ze ook geschikt voor export buiten Europa. Met onze opslagkisten slaat u goederen veilig op, waardoor ze schadevrij te bewaren zijn.

Opslagkist op locatie assembleren

Opslagkisten maken we kant-en-klaar in onze fabriek, maar het is ook mogelijk om de kisten bij u op locatie te laten assembleren. Onze vakmensen pakken uw goederen dan direct in voor een zorgvuldige, gecontroleerde opslag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn ISPM-15 gecertificeerd

Houten opslagkist op maat laten maken

Voor de productie van onze opslagkisten gebruiken we voornamelijk Noord-Europees vurenhout. Dit hout is kwalitatief zeer hoogwaardig om een duurzame opslag mogelijk te maken. Daarnaast zijn andere materialen op aanvraag ook mogelijk. We werken veel met MDF, betonplex en multiplex.

Opslagkisten

Opslagkisten zijn geschikt om vrijwel alle goederen in op te slaan. Door de kwaliteit van vurenhout, multiplex en betonplex staan alle producten er veilig in, zowel voor enkele dagen als voor meerdere jaren. We maken de kisten veel voor onder meer de volgende goederen:

 • Machines en onderdelen
 • Antiek en schilderijen
 • Glas- en kunststofwerken
 • Meubilair
 • Groente en fruit

Opslagkist naar wens samenstellen

Geef aan hoe u de opslagkisten wilt laten afwerken en onze vakmensen zorgen er voor dat de houten kisten op maat alle gewenste functionaliteiten bevatten, zoals:

 • Verrijdbare kisten met wielen
 • Beveiligde kisten met sloten
 • Beschermde kisten met hoekprofielen

Goederen en producten beschermt u optimaal met onze opvulmaterialen en vocht-, schok- en roestwerende materialen. Neem contact op om uw wensen door te geven.

Productieproces in beeld gebracht

In onderstaande video laten we zien hoe de productie van opslagkisten plaatsvindt. Houten kisten produceren we volgens de ISPM-15 norm, zodat alles voldoet aan de internationale eisen voor transport.

Projecten met opslagkisten

Al jarenlang realiseren we maatwerkprojecten met opslagkisten. We werken volgens alle eisen die gesteld zijn in de ISPM-15 norm. Dat geeft u de garantie op kisten die voldoen aan de strengste internationale veiligheids- en kwaliteitseisen.

ISPM-15 certificaat

Van Leyen Packaging beschikt over een ISPM-15 licentie, waardoor we voldoen aan alle normen die opgesteld zijn door de International Plant Protection Convention. De kisten zijn daardoor geschikt om in te zetten voor exportdoeleinden over de hele wereld.

Geef bij uw offerteaanvraag aan of u de kisten  wilt inzetten voor de export buiten Europa.

Assemblage van opslagkisten op locatie

Verzeker uw goederen van een veilige en gecontroleerde opslag door onze specialisten de producten bij u op locatie te laten assembleren. Met assemblage op locatie hoeven uw goederen bovendien niet onnodig naar onze fabriek vervoerd te worden. Indien nodig brengen we beschermende materialen mee om uw goederen veilig en efficiënt industrieel te verpakken en op te slaan. We hebben onder meer corrosie- en vochtwerende materialen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van assemblage op locatie.

Binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag

Productieproces en levering van onze opslagkisten

Na akkoord op de offerte starten we het productieproces. Normaliter bedraagt het traject enkele dagen, maar de levertijd is afhankelijk van het aantal kisten en de afmetingen. Op aanvraag zijn spoedleveringen mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de levertijden. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 036 529 0641 en via e-mailadres info@vanleyenpackaging.nl.

Overige houten verpakkingen

Meer informatie en advies over onze opslagkisten

De klantenservice is elke werkdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 036 529 0641 en via e-mailadres info@vanleyenpackaging.nl. Neem contact op bij vragen of voor keuzehulp en advies.

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat met kostenindicatie. In het formulier kunt ook aangeven of de kisten over de vereiste ISPM-15 certificering moet beschikken.


  Ik wil graag een offerte voor het volgende:

  Wat is de gewenste binnenmaat van de kist in mm?