Walsen

Walsen

Voor export-, opslag- en transport doeleinden.

  • Elke gewenste maat voor éénnmalig of meermalig gebruik;
  • Wij kennen geen standaardmaten in houten kisten; elke aanvraag wordt door ons persoonlijk verwerkt, waarbij de wensen van de klant altijd uitgangspunt zijn om tot een maatwerkoplossing te komen;
  • Van Leyen Packaging BV is ISPM-15 HT gecertificeerd, onze producten voldoen dus aan alle internationale exporteisen op het gebied van houten verpakkingen.

Van Leyen Packaging BV is uw partner op het gebied van houten kisten op maat als verpakking. Wij zijn ruim aanwezig op de markt doordat wij meer dan een miljoen pallets en kisten op jaarbasis verkopen. Wij verpakken uw goederen direct in onze fabriek of verzorgen dat bij u op locatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via 036 529 06 41 voor een houten kist op maat.

Wij zijn ISPM-15 gecertificeerd

Productie Houten Kisten

Bij Van Leyen Packaging BV wordt iedere houten kist op maat gemaakt. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van hoogwaardig Noord Europees vuren met verschillende breedtes, lengtes en diktes. De houten kist kan worden uitgevoerd in diverse soorten plaatmateriaal (multiplex, triplex of vuren)of platen met deels karton. Met platen voorzien van karton zijn de houten kisten lichter van gewicht maar net zo sterk. Zo bespaart u direct op exportkosten wanneer u kiest voor de luchtvracht.

Een kist is een gesloten verpakking van hout of plaatmateriaal en biedt optimale bescherming aan uw kostbare of kwetsbare goederen, zoals:

Machine of onderdelen;
Kunst en antiek;
Opslag en transport goederen;
Groenten en fruit;
Glas en kunststof;
(Ver)huisraad

Daarbij is het mogelijk dat de houten kisten worden voorzien van extra’s, zoals:

Wielen;
Hang- en sluitwerk;
Aluminium hoekprofielen;
Bescherming- en opvulmiddelen;
Zekeringsmiddelen;
Vochtwerend materiaal;
Schokwerend materiaal;
Roestwerend materiaal.